Interessante sites.

La Palma

Op deze pagina zijn een aantal links weergegeven die interessant kunnen zijn voor geïnteresseerden en bezoekers van La Palma.

Ik kan hier onmogelijk compleet zijn qua informatie. Wil je meer weten Google “La Palma” of ga naar Youtube en zoek op La Palma.

Puntagorda.

De plaats waar wij wonen. Deze site is echter wel in het Spaans. Je vindt er o.a. de activiteiten kalender van de gemeente.

Het weer op La Palma.

Een leuke site is die van een Webcam die ons uitzicht laat zien met de actuele weergegevens. Als het temperatuur op het hele eiland wilt zien klik dan hier. Je vindt daar alles neerslag, luchtdruk, windsnelheden enz. 

Wil je weten wat het weer is op dit moment op op onze finca zoals gemeten door mijn persoonlijke weerstation dan moet je hier klikken

Wandelen op La Palma.

Wandelen is waar ons eiland bij uitstek geschikt voor is en waar de meeste toeristen ok voor komen Klik hier voor een site die daar meer over verteld.

Huisje huren op La Palma.

Er zijn twee sites waar je in de Nederlands de keuze hebt uit de vele vakantiehuisjes die ons eiland rijk is beide sites kan ik van harte aanbevelen.

Casitas Isla La Palma   en  La Palma Oceaanzicht

Advertenties